ΑΛΙΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Άλιμος: Αποψιλώσεις κοινόχρηστων χώρων και οικοπέδων

Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου (που ξεκινάει την 1η Μαΐου), ο Δήμος Αλίμου, ξεκίνησε ήδη τις αποψιλώσεις των κοινόχρηστων χώρων και των ιδιωτικών οικοπέδων, με στόχο την πρόληψη των πυρκαγιών και την καθαριότητα στην πόλη.

Ήδη από τις αρχές Μαρτίου έχουν ξεκινήσει τις αποψιλώσεις στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου (πάρκα, λόφοι, άλση, νησίδες κ.λπ.), ενώ στις αρχές Απριλίου αρχίζει και η αποψίλωση των ιδιωτικών οικοπέδων.

“Εξυπακούεται ότι στους ιδιοκτήτες όλων των οικοπέδων έχουμε ήδη στείλει ονομαστική επιστολή, υπενθυμίζοντάς τους την υποχρέωση να έχουν καθαρό και αποψιλωμένο το οικόπεδό τους και ενημερώνοντάς τους ότι σε περίπτωση που δεν μεριμνήσουν οι ίδιοι, θα κάνει ο Δήμος την αποψίλωση και θα τους χρεώσει την αντίστοιχη δαπάνη” λέει ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης
“Συνολικά καθαρίζουμε:

  • 75 μεγάλους κοινόχρηστους χώρους
  • 350 ιδιωτικά οικόπεδα
  • 480 στρέμματα σε έκταση αθροιστικά.
    Σε όσους από τους παραπάνω χώρους τυχόν χρειαστεί, θα ακολουθήσει και δεύτερη αποψίλωση τους επόμενους μήνες (εφόσον αναπτύξουν εκ νέου έντονη βλάστηση).
    Ευχαριστώ όλους όσοι συνδράμουν στη μεγάλη και οργανωμένη αυτή “επιχείρηση”, που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, με στόχο η πόλη μας να είναι καθαρή, ασφαλής, φροντισμένη.”

ΠΗΓΗ: notia

Related Articles

Back to top button