ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗΚΟΣΜΟΣ

Άνοιξαν οι ουρανοί στα βόρεια προάστια -Έντονη βροχόπτωση σε Μαρούσι, Κηφισιά, Νέα Ερυθραί

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται στα βόρεια προάστια της Αθήνας, με τη νεροποντή να είναι ιδιαίτερα έντονη σε Μαρούσι, Νέα Ερυθραία και Κηφισιά.

Στο ύψος του ΟΤΕ μέσα σε λίγα λεπτά η κίνηση στο ρεύμα για Κηφισιά αυξήθηκε πολύ, ενώ αρκετοί δρόμοι γέμισαν νερά.

Ιδιο σκηνικό στη Νέα Ερυθραία, όπου η ξαφνική νεροποντή ήταν ανά διαστήματα πολύ έντονη.

Το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού
Ο καιρός παραμένει ασταθής και σε πολλές περιοχές της χώρας σημειώνονται βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, που εκδόθηκε στις 10 Ιουνίου, οι περιοχές που επηρεάζονται είναι η Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης), η Ήπειρος, η Θεσσαλία, η Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής Αττικής), η κεντρική και η ανατολική Πελοπόννησος.

«Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 10/6 τοπική ώρα επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Σήμερα Δευτέρα (12/6) βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι η Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης), η Ήπειρος, η Θεσσαλία, η Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής Αττικής), η κεντρική και η ανατολική Πελοπόννησος».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Related Articles

Back to top button