ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Ένα 15χρονο κορίτσι διασώθηκε στα νότια προάστια της Αθήνας, χάρη στην ευαισθητοποίηση μιας γυναίκας

Mια ιστορία με αίσια έκβαση εκτυλίχθηκε αυτές τις ημέρες στην Αθήνα και ήρθε στη δημοσιότητα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός, ένα παιδί είναι πλέον ασφαλές χάρη στην κινητοποίηση ευαισθητοποιημένου πολίτη και τα άμεσα αντανακλαστικά του «Χαμόγελου».

Συγκεκριμένα, ένα κορίτσι 15 ετών βρέθηκε ξημερώματα σε περιοχή των νοτίων προαστίων, εμφανώς ταλαιπωρημένο, να ζητάει βοήθεια. Μια ευαισθητοποιημένη γυναίκα αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν σε κίνδυνο και ενημέρωσε άμεσα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως διαπιστώθηκε, το κορίτσι αναζητούσαν οι οικείοι του, οι οποίοι είχαν ήδη ενημερώσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» για την εξαφάνισή του.

Έτσι, με την έγκαιρη ειδοποίηση και κινητοποίηση της γυναίκας, το παιδί επέστρεψε στην οικογένειά του προτού ο οργανισμός προβεί στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια της εξαφάνισης του κοριτσιού ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα στο παιδί και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογική υποστήριξης.

Related Articles

Back to top button