ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αποκλειστικό – «Mafia rules» σε γηροκομείο: Η τραγική ιστορία με εργαζόμενη που «έσβησε» αβοήθητη

Μια απίστευτη υπόθεση φέρνει αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» αναφορικά με γνωστό γηροκομείο στα νότια προάστια που λειτουργεί, σύμφωνα με καταγγελίες, με μεθόδους Μαφίας, απειλώντας και εκβιάζοντας με μαχαίρι τους συγγενείς εργαζόμενης γυναίκας που πέθανε μέσα στο ίδρυμα.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Ολα άρχισαν, σύμφωνα με την καταγγελία του Κωνσταντίνου Νικολάου, γυμναστή στο επάγγελμα, όταν η μητέρα του, Στέλλα, 58 ετών, που δούλευε ως βοηθός νοσηλευτή, καθαρίστρια και τραπεζοκόμος στο ίδρυμα, άφησε την τελευταία της πνοή από έμφραγμα μέσα στο γηροκομείο στις 7 Αυγούστου 2019.

Από αυτό το σημείο και μετά αρχίζει γύρω από τον θάνατό της ένα απίστευτο θρίλερ. Στο ίδρυμα δεν υπήρχε γιατρός ούτε απινιδωτής, ενώ κανείς από τους νοσηλευτές δεν ήξερε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες! Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του γιου της (και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει από τις συνομιλίες ιδρύματος – ΕΚΑΒ), ο νοσηλευτής του ιδρύματος, ενώ είχε καλέσει το ΕΚΑΒ, ακύρωσε στη συνέχεια την κλήση διακομιδής της, με αποτέλεσμα η Στέλλα Νικολάου να αφήσει αβοήθητη την τελευταία της πνοή!

Το συγκλονιστικό όμως είναι ότι ο συγκεκριμένος νοσηλευτής είχε καταγγελθεί από την άτυχη γυναίκα, όταν τον είχε πιάσει να χτυπάει έναν ηλικιωμένο τρόφιμο! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κωνσταντίνος Νικολάου καταγγέλλει στην «Espresso» ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του με μαχαίρι, όταν κινήθηκε μαζί με τα αδέλφια του νομικά κατά του ιδρύματος για δολοφονία εξ αμελείας, κάνοντας μάλιστα και αγωγή κατά του γηροκομείου.

Αδιαθεσία

Ο Κωνσταντίνος Νικολάου, μιλώντας στην «Espresso», φωτίζει ακόμη περισσότερο το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης: «Η μητέρα μου είχε πάρει τριήμερη άδεια επειδή δεν αισθανόταν καλά λόγω της καρδιάς της. Στις 7 Αυγούστου 2019 επέστρεψε στην εργασία της. Κατά τη διάρκεια της ημέρας άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και περίπου στις 4 το μεσημέρι λιποθυμά. Οι υπεύθυνοι, αντί να καλέσουν ασθενοφόρο, απλά την προέτρεψαν να πάρει το λεωφορείο και να γυρίσει στο σπίτι της. Επειτα από λίγο όμως εκείνη λιποθύμησε ξανά και στις 18.30 πεθαίνει από έμφραγμα. Εμένα και την αδελφή μου μας ειδοποίησαν περίπου στις 19.30, ότι η μητέρα μας πέθανε, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ούτε ανάνηψη της έκαναν ούτε υπήρχε απινιδωτής, ενώ δεν της έδωσαν καν τις πρώτες βοήθειες.

Related Articles

Back to top button