ΑΛΙΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ@NOTIA

Απόπειρα εξαγοράς δημοτικών συμβούλων στον Άλιμο;

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης υποστηρίζει σε ανάρτηση του, πως κάποιοι προσπαθούν να επηρεάσουν δημοτικούς συμβούλους του Δήμου τάζοντας ανταλλάγματα.

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, υποστηρίζει πως δημοτικοί σύμβουλοι γίνονται αποδέκτες τηλεφωνημάτων με σκοπό τον επηρεασμό τους.

«Το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη μια πρωτόγνωρη, τουλάχιστον για την ιστορία της πόλης μας, προσπάθεια εξαγοράς Δημοτικών Συμβούλων, κυρίως της πλειψηφούσας παράταξης. με πρόσωπα να τηλεφωνούν σε Δημοτικούς Συμβούλους (κυρίως της Δημοτικής Αρχής), που ζητάνε επίμονα συναντήσεις και «συνεργασία», υπόσχονται γνωριμίες με επιχειρηματίες, επαγγελματικές συμβάσεις, συναλλαγές και ωφελήματα, με ουσιαστικό στόχο την εξαγορά της παρουσίας τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και της πολιτικής τους στάσης.

Είναι η πιο εκτεταμένη, ξεδιάντροπη και απροκάλυπτη προσπάθεια επιχειρηματικών συμφερόντων να παρέμβουν ωμά στα τοπικά πολιτικά πράγματα, που έχει γνωρίσει ποτέ ο Άλιμος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

.in.gr

Related Articles

Back to top button