ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΒΟΥΛΑ-ΒΑΡΗΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Βούλα: Εξιχνιάστηκε κλοπή αυτοκινήτου που είχε γίνει τον Ιούλιο του 2021

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 47χρονος αλλοδαπός έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκαν, έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση ερευνητικών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων, 2 κλοπές στην περιοχή της Βούλας και της Νέας Ερυθραίας.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου αλλοδαπού, έγκλειστου σε Κατάστημα Κράτησης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά συναυτουργία και κατ’ επάγγελμα, από άτομα που έχουν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών. Για τα ίδια αδικήματα κατηγορείται και συνεργός του που αναζητείται.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος τέλη Ιούλιου του 2021, αφαίρεσε αυτοκίνητο από την περιοχή της Βούλας, μαζί με συνεργούς του.
Στη συνέχεια, αρχές Αυγούστου του ίδιου έτους, ο κατηγορούμενος με έναν ακόμα συνεργό του χρησιμοποίησαν το κλεμμένο όχημα κατά τη διάρκεια διάρρηξης που πραγματοποίησαν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, με λεία κοσμήματα συνολικής αξίας -15.000- ευρώ.
Κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα στο σημείο της διάρρηξης και τράπηκαν σε φυγή πεζή. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Related Articles

Back to top button