ΑΛΙΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Γιορτή υιοθεσίας σκύλου την Κυριακή 2 Ιουλίου στο Παλαιό Φάληρο

Γιορτή υιοθεσίας σκύλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου στο parking όπισθεν του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πολιτιστικού-Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου.

Η Επιτροπή Διαχείρισης Αδέσποτων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και το Φιλοζωικό & Πολιτιστικό Σωματείο Παλαιού Φαλήρου διοργανώνουν την  Κυριακή 2 Ιουλίου (10.00-14.00) «Ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων σκυλιών», στο parking όπισθεν Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πολιτιστικού-Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου (ΠΟ.Α.ΚΕ) – Στάση Τραμ: Αγία Σκέπη, στο Παλαιό Φάληρο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και με σύνθημα «Αγαπώ και φροντίζω υιοθετώντας ένα από τα αδεσποτάκια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου» οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σκυλάκια κάθε ηλικίας, κουταβάκια και ενήλικα, υγιέστατα, τσιπαρισμένα, έτοιμα να σας δείξουν την αγάπη τους.

Οι διοργανωτές θα είναι εκεί, για 4 ώρες, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, μαζί με τα αδέσποτα ζώα, για να λύσουν όλες τις απορίες σχετικά με την υιοθεσία, ενώ τα σκυλάκια θα σας περιμένουν για να τα γνωρίσετε από κοντά και οι εθελοντές θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο για εσάς.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχει με αδέσποτες γατούλες και η Φιλοζωική Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου/Νέας Σμύρνης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και για την υιοθεσία σκύλου μπορείτε να έχετε στα τηλέφωνα: 6980 633233, 6930 628542 & 6948 220770.

Όσοι παρευρεθούν, παρακαλούνται να μην φέρουν στον χώρο τους δικούς τους σκύλους, ώστε να μην προκληθεί αναστάτωση.

Related Articles

Back to top button