ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΓΛΥΦΑΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Γλυφάδα: Αυτοί είναι οι ληστές που έσερναν 85χρονη για να της κλέψουν την αλυσίδα – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από την οποία επήλθε βαριά σωματική βλάβη – Πώς προσέγγισαν την 85χρονη στη Γλυφάδα.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των δύο ατόμων, μίας 49χρονης και ενός 48χρονου, που λήστεψαν τον Απρίλιο με ιδιαίτερη σκληρότητα μία ηλικιωμένη στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για τους:

Α) Καραγκούνη Ζωή του Αριστείδη και της Ευαγγελίας, γεννηθείσα την 27-12-1974 στην Τρίπολη και

Γλυφάδα: Αυτοί είναι οι ληστές που έσερναν 85χρονη για να της κλέψουν την αλυσίδα - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους
Ληστεία - Γλυφάδα
Ληστεία - Γλυφάδα

Β) Καραγκούνη Δημήτριο του Πέτρου και της Χριστίνας, γεννηθέντα την 28-11-1975 στη Σπάρτη.

Ληστεία - Γλυφάδα
Ληστεία - Γλυφάδα
Ληστεία - Γλυφάδα

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από την οποία επήλθε βαριά σωματική βλάβη και για συνέργεια σε αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της 13ης Απριλίου, οι δύο κατηγορούμενοι προσέγγισαν με το όχημά τους την 85χρονη που κινούνταν πεζή και της επιτέθηκαν, με σκοπό να αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της. Ο 48χρονος την ακινητοποίησε και η 49χρονη τράβηξε βίαια την αλυσίδα, ασκώντας της παράλληλα πίεση στο λαιμό προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της. Μάλιστα, η 49χρονη δεν δίστασε να σύρει την ηλικιωμένη γυναίκα στο έδαφος, τραυματίζοντάς την, έως ότου ολοκληρώσει τον εγκληματικό σκοπό της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, “παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 30-9-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων”.

Related Articles

Back to top button