ΓΛΥΦΑΔΑ

Γλυφάδα: Ολοκαίνουργια έγινε η πλατεία Κονίτσης [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Νέα παιδική χαρά, ανανεωμένη στέγη για την Ένωση Ποντίων Γλυφάδας «H Ρωμανία», πράσινο και παγκάκια περιλαμβάνει η ανάπλαση της πλατείας Κονίτσης στη Γλυφάδα.

Αναμορφώθηκε η πλατεία Κονίτσης στη Γλυφάδα, καθώς και η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας «H Ρωμανία», η οποία βρίσκεται εκεί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου. Στο σημείο δημιουργήθηκε μια νέα, πολύχρωμη παιδική χαρά, ενώ τοποθετήθηκαν παγκάκια, νέες φυτεύσεις, καινούργια παρτέρια με θαμνώδη φυτά, κυβόλιθοι, δάπεδα και φωτισμός LED.

«Εδώ στην Πλατεία Κονίτσης, θέλαμε να τα πετύχουμε όλα μαζί: Και μια νέα, όμορφη πλατεία και μια σύγχρονη και ποιοτική παιδική χαρά και το πλήρως ανακαινισμένο «σπίτι» των Ποντίων της Γλυφάδας και πολύ περισσότερο πράσινο συνολικά. Με πολύ μεγάλη προσπάθεια και μπόλικη δουλειά, τα καταφέραμε! Παντού σύγχρονα και ποιοτικά υλικά, παντού προσεγμένες κατασκευές», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Κάθε σημείο και κάθε γωνιά άλλαξε με μεράκι: Νέες φυτεύσεις, καλλωπισμός, ανασχεδιασμός όπου χρειαζόταν, καινούργια παρτέρια με εκατοντάδες θαμνώδη φυτά, κυβόλιθοι, δάπεδα κ.ά. Το πράσινο αυξήθηκε με δεκάδες νέα μεγάλα δέντρα, ο φωτισμός είναι πια LED τελευταίας γενιάς, τα καθιστικά και ο αστικός εξοπλισμός είναι ολοκαίνουργια, τα παιχνίδια πρωτότυπα και φυσικά ασφαλή για όλα τα παιδιά.

»Η ανάπλαση της Πλατείας Κονίτσης αναβαθμίζει την ευρύτερη γειτονιά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και προσφέρει ταυτόχρονα χώρο αναψυχής για τους μεγαλύτερους και ατελείωτου παιχνιδιού και διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους. Από σήμερα η παιδική χαρά λειτουργεί κανονικά! Ο δε χώρος που χρησιμοποιεί η Ένωση Ποντίων της πόλης μας «H Ρωμανία», παραδίδεται σύντομα αναβαθμισμένος και ολοκαίνουργιος, όπως ταιριάζει σε ένα σύλλογο που έκλεισε πέρυσι 30 χρόνια ζωής και ο οποίος με την παρουσία του και τις δράσεις του τιμά τους Ποντίους και φυσικά τη Γλυφάδα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για μια ακόμη φορά σε όλους όσοι εργάστηκαν και για αυτή την ανάπλαση. Συνεχίζουμε».

Δείτε τις εικόνες από την ανανεωμένη πλατεία Κονίτσης:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button