ΓΛΥΦΑΔΑ

Δήμος Γλυφάδας: Νέος χώρος περιπάτου γύρω από το γκολφ

Νέος χώρος περιπάτου και αναψυχής πρόκειται να δημιουργηθεί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Ευρυάλη της Γλυφάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για έναν νέο χώρο περιπάτου στην περιοχή γύρω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Ευρυάλη.
«Δείτε τις εικόνες από τις εργασίες σε πλήρη εξέλιξη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Ευρυάλη: Ένα ακόμα κομμάτι ενός μεγάλου έργου ολοκληρώνεται και ο τελικός στόχος είναι κοντά – να δημιουργήσουμε ένα νέο, ενιαίο χώρο περιπάτου και αναψυχής γύρω από το Γκολφ Γλυφάδας. Έχουν προηγηθεί τα έργα στους άλλους δρόμους γύρω από το Γκολφ (εκκρεμεί μόνο η Παναγούλη που σύντομα θα κατασκευαστεί το σχετικό έργο) και σιγά σιγά όλα τα κομμάτια ενός δύσκολου παζλ μπαίνουν στη θέση τους και μια μοναδική διαδρομή περιμετρικά του Γκολφ δημιουργείται», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.


«Ένας μοντέρνος και φιλόξενος χώρος, με ποιοτικά υλικά, με καινούργια πεζοδρόμια, φωτιστικά LED τελευταίας γενιάς και πολλά νέα δέντρα (θα φυτέψουμε επιπλέον από τον Σεπτέμβριο όπου οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν). Ένας χώρος περιπάτου και ποδηλάτου, ένας χώρος που αναβαθμίζει συνολικά όλη την περιοχή και την ποιότητα ζωής. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

πηγή: www.nou-pou.gr/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button