ΓΛΥΦΑΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Γλυφάδας: Προκυρήχθηκε ο διαγωνισμός για το Ειδικό Σχολείο

Ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη των εργασιών για την ανέγερση του Ειδικού Σχολείου της Γλυφάδας, μετά την προκύρηξη του διαγωνισμού, ώστε να βρεθεί ανάδοχος.

Προκυρήχθηκε από τον δήμο Γλυφάδας ο ανοικτός διαγωνισμός την ανάθεση του έργου της ανέγερσης Ειδικού Σχολείου με αμφιθέατρο (νηπιαγωγείο και δημοτικό) για παιδιά με ειδικές μαθησιακές ανάγκες από όλη την Αττική.

Πρόκειται για ένα έργο που θα έχει συνολικό προϋπολογισμό 9.569.328 ευρώ. Η χρηματοδότηση, όπως είχε αναφέρει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, έχει εξασφαλιστεί από ευρωπαϊκούς πόρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανάδοχος που θα αναδειχθεί από τον διαγωνισμό θα έχει συνολική προθεσμία 730 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης, ώστε να ολοκληρώσει τις εργασίες για την υλοποίηση του έργου.

Υπενθυμίζεται ότι στο οικόπεδο – ιδιοκτησίας του δήμου – όπου θα ανεγερθεί το σχολείο (επί των οδών Σάκη Καράγιωργα, Βέμπο και Λόντου) στεγαζόταν στεγαζόταν κάποτε το 18ο Δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας. Ωστόσο, εδώ και καιρό το κτίριο παρέμενε άδειο και εγκαταλελειμένο.

noupou.gr

Related Articles

Back to top button