ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Δενδροφύτευση από τον Δήμο Ζωγράφου και μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου

Δενδροφύτευση στον περιβάλλοντα χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου προχώρησε ο Δήμος Ζωγράφου, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό We4all και την περιφέρεια Αττικής, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Βασίλη Θώδα.
Η περιβαλλοντική δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εργαστηρίου δεξιοτήτων, στη θεματική ενότητα ” φροντίδα του περιβάλλοντος” και έλαβαν μέρος 17 μαθητές της Α1 Τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου. Τα παιδιά ενημερώθηκαν από την εκπαιδεύτρια του οργανισμού We4all Ράνια Παπαδοπούλου για το πώς επηρεάζει η κλιματική αλλαγή το περιβάλλον, τις βλάβες που προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση και φύτεψαν διαφόρων ειδών δένδρα. Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας τόνισε ότι με τις ενέργειες όλων μας μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον και ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Ζωγράφου θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα ανάδειξης και προστασίας του αστικού περιβάλλοντος.
Παρόντες στην δράση ήταν επίσης ο Διευθυντής του σχολείου Ηλίας Γιούργας, η δασκάλα του τμήματος Ελένη Υφαντή, η εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης Ιωάννα Κούρκουλου και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Μαρία Καρλατήρα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button