ΓΛΥΦΑΔΑ

Δεν θα κατέβει στις εκλογές η Βάνα Μπάρμπα λόγω προβλήματος υγείας: «Δεν έχω το σθένος»

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρώην δημοτική σύμβουλος στον δήμο Γλυφάδας αποκάλυψε ότι βρέθηκε στην Ιταλία μαζί με την κόρη της Φαίδρα για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν πολύ όμορφα», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα. «Το ταξίδι συνέπεσε με τα γενέθλιά μου αλλά πήγα για άλλους, ιατρικούς λόγους…»

Πήρα τη γνώμη κι άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με την υγεία μου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα στο Μega.

Επίσης, αποκάλυψε ότι – εξαιτίας αυτού του προβλήματος – δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές.

Λόγω του θέματος που προέκυψε με την υγεία μου δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές, δεν έχω το σθένος, θέλει πολύ τρέξιμο. Θα αγωνιστώ όπως όλοι Έλληνες στο να πάνε τα πράγματα καλά και να μείνει η κυβέρνηση που έχουμε ώστε να υπάρχει σύμπραξη και να βγούμε από την δύσκολη περίοδο που έχουμε. Μακάρι όμως να κάνω ένα τηλεοπτικό come back στα όρια που μπορώ.

Τι ανέφερε για τα Τέμπη

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τραγωδία στα Τέμπη:

«Δεν μας αξίζει σαν Έλληνες να περνάμε αυτά τα πράγματα, δεν ξέρω αν μπορούμε να το ξεπεράσουμε κι αν μπορούμε να το ξεχάσουμε κι αυτό, όπως πολλά άλλα».

Ερωτώμενη για τους χαμογελαστούς καλλιτέχνες στην πορεία για τα Τέμπη, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε, τέλος:

Να αφήσετε τους Έλληνες καλλιτέχνες, κάτι ξέρουν.Να τους έχετε εμπιστοσύνη. Πέρα του ότι είναι σπουδαίοι, κάτι ξέρουν, κάποιο μήνυμα θέλουν να περάσουν, που ίσως δεν το καταλάβαμε.

.kaliterilamia.gr

Related Articles

Back to top button