ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΗΛΙΟΥΠΟΛΗΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Ηλιούπολη: 1η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης (πόλο) ΑμεΑ

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 η 1η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης (πόλο) ΑμεΑ που συνδιοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης (ΓΣΗ), ο Σύλλογος Προσαρμοσμένης Άσκησης και Αναψυχής «Κινητικό Εργαστήρι» και ο Επιστημονικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων Victor Artant – Σωματείο Γονέων ΑμεΑ ΝΙΚΗ, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος έδωσε το παρών, δήλωσε: «Παρά ότι ο καιρός μας τα χάλασε λίγο, ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Ουσιαστικά είναι η 1η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης ΑμεΑ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, τον Σύλλογο Προσαρμοσμένης Άσκησης και Αναψυχής «Κινητικό Εργαστήριο» και τον Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων – Victor Artant – Σωματείο Γονέων ΑμεΑ-ΝΙΚΗ.

Eίναι μια εκδήλωση που δίνει το μήνυμα ότι πρέπει ο κόσμος του αθλητισμού να αγκαλιάσει τα άτομα με αναπηρία. Είναι η αρχή, πιστεύω, ώστε να γίνουν αντίστοιχες εκδηλώσεις, να γίνει ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης».

«Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να στηρίξουμε ως Δημοτική Αρχή στέλνοντας το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να περάσουμε από την αναγνώριση της αναπηρίας, στην υπέρβαση των διακρίσεων», προσέθεσε ο κ. Χατζηδάκης.

notia.gr

Related Articles

Back to top button