ΓΛΥΦΑΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Η συγκινητική ιστορία πίσω από αυτό το παγκάκι που τοποθέτησαν στη Γλυφάδα -Μια κίνηση ανθρωπιάς

Μια ξεχωριστή και ταυτόχρονα όμορφη κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η οποία αφορά την συνήθεια ενός 95χρονου να ξαποσταίνει για μερικά λεπτά σε ένα συγκεκριμένο πάρκο της Γλυφάδας κατά τον καθημερινό περίπατό του.

Πριν από λίγες ημέρες η κυρία Αναστασία Π. πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με τον Δήμο Γλυφάδας μέσω email προκειμένου να γνωστοποιήσει το αίτημα του 95χρονου γείτονά της.

«Καλημέρα, σας γράφω για να εξυπηρετήσω έναν ευγενέστατο γείτονα, ετών 95, στην Άνω Γλυφάδα δίπλα από το σπίτι μου. Ονομάζεται Θ.Γ. Με παρακάλεσε να σας μεταφέρω ένα αίτημά του, να βάλετε αν γίνεται ένα παγκάκι στην μικρή πλατεία Κέντακα, οδός Καλαβρύτων και Δομοκού. Πηγαίνει κάθε μέρα μια μικρή βόλτα και θέλει να ξεκουράζεται εκεί. Η πλατεία αυτή έχει κάποιες σανίδες μόνο για να κάθεσαι. Σας ευχαριστώ», έγραφε το email που έφτασε στον Δήμο και αμέσως έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου το παγκάκι να τοποθετηθεί στο σημείο.

Το αίτημα έγινε δεκτό και το παγκάκι τοποθετήθηκε στην πλατεία
Το email προωθήθηκε στην Τεχνική Υπηρεσία και αφού έγινε αυτοψία του χώρου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πόλης και Καθημερινότητας Γιάννης Σκαλτσάς ενημέρωσε τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος και έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει η εγκατάσταση. Έτσι με τη βοήθεια των συνεργείων του Δήμου έγινε μετατροπή, ώστε να μικρύνει ένα παγκάκι για να μπορεί να τοποθετηθεί σωστά στο χώρο της πλατείας.

Το παγκάκι που τοποθέτησε ο δήμος Γλυφάδας στην μικρή πλατεία Κέντακα, οδός Καλαβρύτων και Δομοκού


Το παγκάκι που τοποθέτησε ο δήμος Γλυφάδας στην μικρή πλατεία Κέντακα, οδός Καλαβρύτων και Δομοκού
«Εύχομαι κάποια μέρα να δω τον κύριο Θ.Γ. να κάθεται στο παγκάκι, να συστηθώ και να του πω πως σεβόμαστε πολύ αυτή την ηλικία στο Δήμο μας. Πόσο μάλλον όταν και ο πατέρας μου Σκαλτσάς Αθανάσιος έχει την ίδια ηλικία. Πού ξέρεις; Ίσως και να γνωρίζονται…», ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Σκαλτσάς.

iefimerida.gr

Related Articles

Back to top button