ΑΛΙΜΟΣΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Χαρούλα Αλεξίου στον Άλιμο για την παρουσίαση των βιβλίων του γιατρού Αλέξανδρου Μιχάλογλου

Η παρουσίαση των βιβλίων του Αλιμιώτη γιατρού, Αλέξανδρου Μιχάλογλου, θα γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στη θεατρική σκηνή “Κάρολος Κουν”. Η Χαρούλα Αλεξίου που για πολλά χρόνια ζούσε και εκείνη στον Άλιμο, θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα.

Ο Αλέξανδρος Μιχάλογλου γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1945. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή των Αθηνών από το 1967 μέχρι και το 1973. Πήρε την ειδικότητα της Παθολογίας και έγινε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας και από το 1980 μέχρι το 2010 στο ιατρείο του στον Άλιμο, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Τον Δεκέμβριο του 1992 εκδόθηκε από τις εκδόσεις Δελφίνι με ψευδώνυμο «Αλέξης Κλεάρχου» η ποιητική συλλογή του με τίτλο Η γοητεία του γυμνού ορίζοντα. Τον Αύγουστο του 2020 εκδόθηκαν άλλες δύο ποιητικές συλλογές με τίτλους Από το ορατό στο αόρατο και Η χώρα του θέλω, από τις εκδόσεις Το Σκαθάρι. Από τις ίδιες εκδόσεις κυκλοφορούν και οι δύο πρόσφατες συλλογές του Τα αθόρυβα της ζωής βήματα και Τα θαλασσοπούλια του άλλου Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: notia.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button