ΑΛΙΜΟΣ

Θεοδωρικάκος από τον Άλιμο : «Η Κυβέρνηση στηρίζει με πράξεις την Αστυνομία και την ασφάλεια των πολιτών»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε κομματική εκδήλωση με θέμα την ασφάλεια των πολιτών.

Στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο Αλίμου «Κάρολος Κουν» ο Υπουργός αναφέρθηκε στις δράσεις του Υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

«Η ασφάλεια για την Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνο ιδεολογικό πρόταγμα ή εύηχα λόγια. Αλλά, καθημερινή, συντεταγμένη πολιτική. Είναι έργο με μετρήσιμο αποτέλεσμα» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος και συμπλήρωσε: «Δεν αποτελεί μόνο συνταγματική επιταγή αλλά και προϋπόθεση για ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή και ελευθερία. Χωρίς ασφάλεια, επομένως, δεν υπάρχει Δημοκρατία».

Στην εκδήλωση απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης

Αναλυτικά η ομιλία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

Είναι ξεχωριστή χαρά για μένα να βρίσκομαι σήμερα στον Άλιμο.

Βρίσκομαι σήμερα εδώ με μεγάλη συγκίνηση και τιμή.

Ανάμεσα σε έναν άξιο Δήμαρχο, τον Ανδρέα Κονδύλη, και σε άξια, επίσης, στελέχη της αυτοδιοίκησης.  Με τους οποίους συνεργάστηκα στο Υπουργείο Εσωτερικών επιτυγχάνοντας την ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» πολλών και σημαντικών έργων για τον Άλιμο. Έργα πνοής που αλλάζουν όχι μόνο την όψη αλλά και την καθημερινότητα της περιοχής μας, όπως το εμβληματικό κτίριο του νέου Δημαρχείου της Πόλης, αγαπητέ Ανδρέα, που θα στεγάσει συγκεντρωμένα όλες τις διάσπαρτες σήμερα υπηρεσίες του Δήμου. Όπως , ακόμα, η δημιουργία του νέου κλειστού Γυμναστηρίου, όπως η ψηφιακή προβολή του Δήμου.  Έργα συνολικής αξίας 14 εκατομμυρίων ευρώ, που αποδεικνύουν πως όταν υπάρχει βούληση, συνέργεια, προγραμματισμός, υπάρχει και αποτέλεσμα για τον πολίτη.

Με χαρά και συγκίνηση βρίσκομαι, όμως, ανάμεσα σε φίλες και φίλους συναγωνιστές. Στελέχη της μεγάλης μας λαϊκής πατριωτικής παράταξης. Σε μια αίθουσα πλημμυρισμένη από πρόσωπα οικεία, χαμογελαστά και αποφασισμένα. Που αντανακλούν τις αξίες της μεγάλης μας οικογένειας. Και που τους επόμενους μήνες θα δώσουμε ξανά μαζί τη μεγάλη μάχη των εθνικών εκλογών και θα ξανακάνουμε μαζί τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρό Πρωθυπουργό.

Είμαστε σήμερα εδώ, όλοι μαζί, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το αύριο. Τριάμισι χρόνια μετά την εκλογική νίκη του 2019, χρόνια στα οποία συνέβησαν πολλά. Χρόνια ενδυνάμωσης για την Ελλάδα, αλλά και χρόνια πρωτοφανών διεθνών προκλήσεων και απειλών για όλους μας.  Γιατί η αλήθεια είναι ότι τριάμιση χρόνια τώρα, προχωράμε μπροστά. Με έναν καπετάνιο, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνησή του συνολικά,  να κρατάμε με σταθερό χέρι το τιμόνι της πατρίδας μας στη σωστή πορεία. Με έγκαιρες και σωστές αποφάσεις, με στηριξη της κοινωνίας, με μεταρρυθμίσεις, με ασφάλεια, με ευθύνη στα δύσκολα.

Και στέκομαι στην έννοια της ασφάλειας, γιατί για εμάς δεν αποτελεί μια εξαγγελία αόριστη, χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο. Η ασφάλεια για την Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνο ιδεολογικό πρόταγμα ή εύηχα λόγια. Αλλά, καθημερινή, συντεταγμένη πολιτική. Είναι έργο με μετρήσιμο αποτέλεσμα. Γιατί δεν αποτελεί μόνο συνταγματική επιταγή. Αλλά και κάτι βαθύτερο: Προϋπόθεση για ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή, την ίδια την ελευθερία. Χωρίς ασφάλεια, επομένως, δεν υπάρχει Δημοκρατία.

Πηγή: notia.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button