ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Κακοκαιρία Daniel: Από λάθος ήχησε το 112 στα νότια προάστια

Το μήνυμα που εστάλη το πρωί της Τετάρτης στους κατοίκους των νοτίων προαστίων είχε τελικά αποδέκτες τους κατοίκους στα Μέθανα και την Τροιζήνα.

Αναστάτωση προκλήθηκε στους κατοίκους των νοτίων προαστίων το πρωί της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου, όταν έλαβαν ειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή τους, μέσω του 112, στο πλαίσιο της κακοκαιρίας Daniel που έχει προκαλέσει

Στο μήνυμα που εστάλη στις 7:45 το πρωί γινόταν μάλιστα λόγος για περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων κατά τη διάρκεια των φαινομένων. Όπως μετέδωσε ωστόσο αργότερα ο ΣΚΑΙ, το μήνυμα ωστόσο ήρθε από λάθος στους κατοίκους των νοτίων προαστίων της Αττικής, καθώς είχε προορισμό όσους βρίσκονται στα Μέθανα και την Τροιζήνα.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) στην περιοχή σας. Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών» ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το έκτακτο δέλτιο της ΕΜΥ η κακοκαιρία Daniel αναμένεται να επηρεάσει στην Αττική κυρίως τα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

noupou.gr

Related Articles

Back to top button