ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Καλλιθέα: Δύο οι δράστες του εμπρησμού σε έκθεση αυτοκινήτων – Πως έδρασαν

Τα στελέχη της κρατικής ασφάλειας εντόπισαν στην Καλλιθέα ένα μπουκάλι μισού λίτρου με εύφλεκτο υγρό και προσάναμμα για τζάκι

Δυο άτομα τα οποία τα στελέχη της κρατικής ασφάλειας επιχειρούν να ταυτοποιήσουν από κάμερες κλειστού κυκλώματος και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, είναι εκείνοι που προκάλεσαν εμπρησμό σε έκθεση αυτοκινήτων τα ξημερώματα της Κυριακής (12/2) στην Καλλιθέα.

Οι δυο δράστες, προσέγγισαν την έκθεση που βρίσκεται στην Λεωφόρο Θησέως 310 στις 02:33 τα ξημερώματα.

Αρχικά τοποθέτησαν ένα αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στην πίσω δεξιά ρόδα ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν μπροστά από την έκθεση και τον πυροδότησαν με αποτέλεσμα το όχημα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Στην συνέχεια τοποθέτησαν και δεύτερο μηχανισμό σε ένα άλλο αυτοκίνητο δεύτερο μηχανισμό. Δευτερόλεπτα αφού τον πυροδότησαν η ενέργεια τους έγινε αντιληπτή από εργαζόμενο παρακείμενης επιχείρησης που κατάφερε να κατασβέσει την πυρκαγιά με ίδια μέσα.

Τα στελέχη της κρατικής ασφάλειας εντόπισαν στην Καλλιθέα ένα μπουκάλι μισού λίτρου με εύφλεκτο υγρό και προσάναμμα για τζάκι τα οποία συνέλλεξαν προκειμένου να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό που θα τους οδηγήσει στα ίχνη των εμπρηστών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button