ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Μοσχάτο: Απολογείται η 47χρονη – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Το κατώφλι του Εισαγγελέα και του Ανακριτή πέρασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η 47χρονη κατηγορούμενη με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον απαγχονισμό του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο. Στο πλευρό της 47χρονης βρίσκονται και οι γονείς της. Η συνήγορος της Κατερίνα Τσιώνα είχε δηλώσει στην ΕΡΤ ότι προκύπτουν νομικά ζητήματα για τις συνθήκες που σημειώθηκε ο απαγχονισμός του 50χρονου, προσθέτοντας ότι «προσπάθησε να αποτρέψει το τέλος και να αποτρέψει και τον θάνατο τον οποίο είχε προαποφασίσει ο θανών».

Το πρωί της Τρίτης, η γυναίκα φέρεται να έχει ομολογήσει στις Αρχές τη συμμετοχή της στον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του επήλθε, συνεπεία απαγχονισμού από το μονόζυγο στο οποίο είχε περάσει θηλιά χρησιμοποιώντας τη ζώνη του. Στο κινητό της τηλέφωνο, σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη φέρεται να κατέγραφε τον καβγά με τον 50χρονο.

Η δικηγόρος της 47χρονης ανέφερε ακόμα ότι υπάρχουν βίντεο τα οποία είναι μέσα από το διαμέρισμα τα οποία περιλαμβάνονται στη δικογραφία, κι έχουν τραβηχτεί από το κινητό της κατηγορούμενης.

«Αυτά τα βίντεο βοηθούν την κατηγορούμενη. Υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση η οποία επιβεβαιώνει τον απαγχονισμό και το τι συνέβη μέσα στο διαμέρισμα όμως αυτή τη στιγμή το γνωρίζει μόνο η κατηγορούμενη. Ευτυχώς έρχονται κάποια βίντεο τα οποία βοηθούν και επικυρώνουν τη θέση της ότι δεν είναι εκείνη υπεύθυνη για τον θάνατο του». Όσο για τα άλλα βίντεο η δικηγόρος της υποστήριξε ότι «Υπάρχει ένα βίντεο που τραβήχτηκε εκείνη τη στιγμή κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους για τα χρήματα και υπάρχει και ένα άλλο βίντεο που υπάρχει στο κινητό της από αυτό το δραματικό περιστατικό».

Η δικηγόρος της 47χρονης ανέφερε ακόμα ότι η γυναίκα είχε πάει μόνη στο διαμέρισμα και είχε μόνο τα κλειδιά της. «Ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να πάρει τα χρήματά του, δεν έχει κάποιον λόγο να σκοτώσει. Στην πραγματικότητα θέλει να πάρει τα χρήματα» τόνισε η κ. Τσιώνα.

«Ο 50χρονος είχε λάβει από εκείνη και από συγγενικά της πρόσωπα όλα αυτά τα χρόνια, περίπου 10, χρήματα για επενδυτικούς λόγους και θα τους τα απέδιδε. Το συνολικό ποσό είναι 200.000 ευρώ από εκείνη και συγγενικά της πρόσωπα. Και από τα παιδιά της είχε λάβει χρήματα και είναι πάρα πολύ εξαπατημένοι. Τα πρόσωπα τα οποία έχουν εξαπατηθεί έχει υποβάλει μήνυση. Έγιναν περιστατικά στην επιχείρηση του θανόντος, για αυτό ο θανών ήταν σε πάρα πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και αυτό προκύπτει από τα βίντεο».

ertnews.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button