ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Ξεκινάει στις 8 Ιανουαρίου η ασφαλτόστρωση της λεωφόρου Καλαμακίου

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, αμέσως μόλις τελειώσουν οι γιορτές, ξεκινάει η ασφαλτόστρωση της λεωφόρου Καλαμακίου. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, η λεωφόρος θα κλείσει, από το ύψος της οδού Νίκης έως το ύψος της οδού Θουκυδίδου (το κίτρινο διαγραμμισμένο τμήμα στη φωτογραφία) και η κυκλοφορία θα διεξάγεται με παρακάμψεις (οι διαδρομές που φαίνονται με τα κόκκινα βέλη).


“Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν δύο (2) εβδομάδες, καθώς θα γίνει ριζική επανακατασκευή της λεωφόρου (ασφαλτοτάπητας και το έδαφος κάτω από αυτόν), ώστε να αντιμετωπιστούν οριστικά τα συνεχή φαινόμενα καθιζήσεων, διαβρώσεων του υπεδάφους κ.λπ.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ακατάλληλων καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση-βροχόπτωση) την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, οι εργασίες θα ξεκινήσουν την αμέσως επόμενη ημέρα.
Το διάστημα των εργασιών, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τη λεωφόρο Καλαμακίου ή να κινούνται από τις παρακαμπτήριες διαδρομές του σχεδιαγράμματος, τις οποίες θα ακολουθούν και τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και της Δημοτικής Συγκοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και τη συνεργασία σας, ώστε να υλοποιηθεί με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα ένα έργο απαραίτητο για την πόλη μας, αλλά και για όλα τα διερχόμενα οχήματα.”

ΠΗΓΗ:NOTIA.GR

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button