ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Ο Γιάννης Πλούταρχος και τα παιδιά του στο Faliro Summer Theater

Σταθερά αγαπημένος του κοινού για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ερμηνευτής που ξεχώρισε στη γενιά του και μάγεψε προηγούμενες και επόμενες, ο Γιάννης Πλούταρχος έφτιαξε όλα αυτά τα χρόνια και τη δική του, κυριολεκτικά μουσική, οικογένεια. Ήδη βρέθηκαν επί σκηνής μαζί του δύο από τα ταλαντούχα παιδιά του, ο Γιώργος και η Κατερίνα, που χαράσσουν τη δική τους πορεία στη μουσική.

Το καλοκαίρι του 2023 τον βρίσκει να συνεχίζει επί σκηνής μία πολύ επιτυχημένη συνάντηση, που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι, με τον ήδη πολύ δημοφιλή νέο συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα. Ξεχωριστές φωνές με εντυπωσιακή παρουσία, οι δύο νέοι καλλιτέχνες, δεν μοιράζονται απλώς το καλλιτεχνικό DNA του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά και το ήθος του και το πάθος του για το τραγούδι.

H συνύπαρξή τους θα πυροδοτήσει συγκινητικές στιγμές σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, με μεγάλα τραγούδια από την πλούσια καριέρα του Γιάννη Πλούταρχου, τις επιτυχίες του Γιώργου Κακοσαίου και βέβαια τις ερμηνείες της Κατερίνας τόσο σε πολυαγαπημένα τραγούδια, όσο και στα δικά της νέα σόλο και ντουέτα.

Από γενιά σε γενιά κι από καλοκαίρι σε καλοκαίρι, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα έρχονται να μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι με λαϊκές επιτυχίες, μεγάλες μπαλάντες, αλλά και χαρούμενα pop beat, ό,τι δηλαδή χρειάζεται ένα καλοκαιρινό πάρτι!

Ενορχηστρώσεις: Νίκος Τζίμας

Οργάνωση – Εκτέλεση Παραγωγής: Solar Productions – Pure Art – North 4live

Σημειώσεις εισιτηρίων:

-Οι θέσεις στο VIP AREA βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της σκηνής

– Οι θέσεις ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ και EARLY BIRD βρίσκονται στις κερκίδες και στην αρένα είναι μη αριθμημένες και αφορούν εισιτήρια καθημένων και ορθίων, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κατά την ώρα προσέλευσης.

*Τα εισιτήρια Early Bird αντιστοιχούν στα πρώτα 500 εισιτήρια Γενικής Εισόδου.

Ψάχνεις τηλεφωνικό αριθμό επιχείρησης ή επαγγελματία;
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980877771

Info

Faliro Summer Theater

Δευτέρα 12.06.2023

Ώρα έναρξης: 21:30

*Διεύθυνση: Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 17564

Πληροφορίες : 210 9213310

Στο χώρο λειτουργούν μπαρ.

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt

Related Articles

Back to top button