ΑΛΙΜΟΣΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Ο Δήμος Αλίμου μοιράζει δωρεάν μικρούς καφέ κάδους

Ο δήμος Αλίμου, με στόχο να βοηθήσει όλα τα νοικοκυριά να μαζεύουν εύκολα και πρακτικά τα βιοαπόβλητα από το σπίτι τους και να τα μεταφέρουν στον καφέ κάδο στον δρόμο, ξεκινά την δωρεάν διανομή μικρών καφέ κάδων για την κουζίνα σας.

“Ο μικρός καφέ κάδος μοιάζει πολύ με “κουβαδάκι”, έχει καπάκι και τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας \, ή το μπαλκόνι ή όποιο άλλο σημείο του σπιτιού προτιμάτε” λέει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης

“Είναι ειδικά σχεδιασμένος για να ρίχνετε μέσα τα οργανικά απόβλητα που παράγει το νοικοκυριό σας και στη συνέχεια να τα μεταφέρετε-αδειάζετε μέσα στον μεγάλο καφέ κάδο βιοαποβλήτων της γειτονιάς σας.

Ψάχνεις άμεσα ψυκτικό για για επιδιόρθωση κλιματιστικού ή ψυκτικες εργασίες στα νότια προάστια;
Δίνουμε, έτσι, μία πρακτική λύση σε όλους όσοι συγκεντρώνουν τα οργανικά τους απόβλητα, ώστε να μην χρησιμοποιούν σακούλες (και ιδίως πλαστικές σακούλες, που είναι ακατάλληλες για τα οργανικά απόβλητα!).

Για να παραλάβετε δωρεάν τον καφέ κάδο για την κουζίνα σας, παρακαλούμε να επισκέπτεστε την Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου μας (οδός Κεφαληνίας & Γερουλάνου) από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 9:00 π.μ. -15:00 μ.μ. (τηλ.: 210 9810778 & 210 9810445).

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μεγιστοποιήσουμε την χρήση των καφέ κάδων, ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και τις επόμενες γενιές!”

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button