ΓΛΥΦΑΔΑ

Ο Δήμος Γλυφάδας ενισχύει τον στόλο της πολιτικής προστασίας του

Δήμος Γλυφάδας: Σε ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας προχώρησε ο δήμος Γλυφάδας, καθώς δύο νέα σύγχρονα οχήματα προστέθηκαν στον στόλο του. Και τα δύο 4Χ4 μπορούν να ανταποκριθούν κάτω από τις πλέον δύσκολες συνθήκες και είναι παντός καιρού, καθώς επιχειρούν και σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μεταξύ άλλων, έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε εποχής, αφού για τον χειμώνα μπορούν να εξοπλίζονται με μαχαίρια και αλατιέρα και για το καλοκαίρι με δεξαμενή και τον συνοδευτικό πυροσβεστικό εξοπλισμό.

Η χρηματοδότηση έγινε μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε το Υπουργείο Εσωτερικών. Στη συνέχεια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δύο νέα οχήματα, πραγματικά πολυεργαλεία για την Πολιτική Προστασία μας, κάνουν ποδαρικό στη Γλυφάδα για τη νέα χρονιά. Τα παραλάβαμε με πολλή χαρά, μετά από διεθνή διαγωνισμό και έγκαιρη προετοιμασία. Ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τις άμυνές μας απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα με δύο ολοκαίνουργια οχήματα, πολλαπλών χρήσεων».

tilegrafimanews.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button