ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Βιασμός 34χρονης σε στάση λεωφορείου

Τον τρόμο έζησε σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο μια 34χρονη η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της από άγνωστο άντρα.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δράσης την περίμενε στη στάση του λεωφορείου και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε πάρκο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση

Η περιγραφή της 34χρονης σοκάρει. Όταν έφτασαν στο πάρκο την ξάπλωσε στο έδαφος της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε. Σύμφωνα με την «Βραδυνή» όταν ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες του ορέξεις του, σηκώθηκε και με ειρωνικό ύφος της είπε, «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου».

Η κοπέλα έντρομη έβαλε τα ρούχα της, πήρε την τσάντα της και επέστρεφε στην στάση, όπου περίμενε το λεωφορείο ένας νεαρός, αλλά δεν του ζήτησε βοήθεια γιατί ντράπηκε όπως είπε στους αστυνομικούς.

Όπως είπε, ο βιαστής την ακολούθησε και είχε το θράσος να πάει δίπλα της και να της ζητήσει τον αριθμό του κινητού της. Η κοπέλα αρνήθηκε και τότε ο δράστης την απείλησε πως θα την σκοτώσει αν πει κάτι στην αστυνομία και έφυγε τρέχοντας.

Όταν απομακρύνθηκε αρκετά, η 34χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε τον βιασμό.

Στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας Π. Φαλήρου και κατέθεσε μήνυση. Στους αστυνομικούς περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του δράστη. Όπως ανέφερε ήταν λευκός, μιλούσε καλά Ελληνικά, κοντοκουρεμένος, εύσωμος, περίπου 1,70 ύψος. Σε φωτογραφίες που της έδειξαν το θύμα δεν αναγνώρισε τον βιαστή της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button