ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Σε βίντεο κλιπ τράπερ ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά – Τα συνθηματικά που χρησιμοποιούσε

«Κοτόπουλα» και «κατσαβίδια» αποκαλούσε τα ναρκωτικά στις διαδικτυακές εφαρμογές, όπου μιλούσε με τους πελάτες του ο αστυφύλακας από το Παλαιό Φάληρο που συνελήφθη – Είχε συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ γνωστών τράπερ

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον 33χρονο αστυφύλακα που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα των νοτίων προαστίων διακινούσε ναρκωτικά, κυρίως ακατέργαστη κάνναβη, με το υπηρεσιακό του όχημα από τον Οκτώβριο του 2022. Με βάση την ίδια πηγή, ο εν λόγω αστυνομικός είχε συμμετάσχει και σε βίντεο κλιπ γνωστών τράπερ.

Η καταγγελία για τη δράση του αστυνομικού έφτασε στο Εσωτερικών Υποθέσεων και ο 33χρονος αστυφύλακας τέθηκε υπό παρακολούθηση. Παράλληλα, έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και διαπιστώθηκε ότι συνομιλούσε μέσω διαδικτυακών εφαρμογών με τους πελάτες, αποκαλώντας τα ναρκωτικά «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια», προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτός.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος συνελήφθη το Σάββατο στο λιμάνι του Πειραιά, εν ώρα υπηρεσίας, τη στιγμή που έκανε «ντελίβερι» ναρκωτικών σε πελάτη. Επιπλέον, έχει συλληφθεί ένας 34χρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετούσε στο ίδιο τμήμα με τον αστυφύλακα και ακόμη τέσσερα άτομα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Related Articles

Back to top button