ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πανελλήνιες 2023: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών για τα ΕΠΑΛ

Τις απαντήσεις του σημερινού μαθήματος, των Νέων Ελληνικών στα ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις παρουσιάζει το CNN Greece, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Δείτε τις απαντήσεις

Δείτε αναλυτικά τα θέματα

«Εύκολα τα θέματα» των Νέων Ελληνικών στα ΕΠΑΛ

«Το σημερινό κριτήριο αξιολόγησης στο μάθημα των Νέων Ελληνικών των ΕΠΑ.Λ αφορούσε την θεματική ενότητα του εθελοντισμού τα θέματα ήταν συμβατά για τις ικανότητες των μαθητών και κατά βάση θεωρούνται εύκολα» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπληρώνει πως το κείμενο αναφέρεται στα οφέλη του εθελοντισμού, σε επίπεδο κατά βάση κοινωνικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό, επαγγελματικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο και στην συνέχεια έκλεινε με το αντίστοιχο κείμενο λογοτεχνίας, ένα απλό κατανοητό ποίημα του Μπέρτολτ Μπρεχτ π που αφορούσε στην ανάγκη του εθελοντισμού».

«Τα θέματα των Νέων Ελληνικών μπορούσαν να αντιμετωπιστούν εύκολα», όπως σχολιάζει για το μάθημα στο οποίο εξεταζόταν σήμερα, Πέμπτη (1/6) στις Πανελλήνιες Εξετάσεις τα ΕΠΑΛ, ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος Νέων Ελληνικών Γιώργος Χρυσουδάκης του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στο CNN Greece.

Το επόμενο μάθημα που εξετάζεται στα ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (Άλγεβρα) το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023.

Ταυτόχρονα, «πρεμιέρα» κάνουν τα ΓΕΛ αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου με την εξέταση της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας Γενικής Παιδείας.

Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΛ

ΗΜΕΡΑΗΜΕΡ/ΝΙΑΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ01-06-2023– ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ03-06-2023– ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Άλγεβρα)
ΤΕΤΑΡΤΗ07-06-2023– ΑΝΑΤΟΜΙΑ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ II– ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΑΟΘ)– ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ– ΑΡΧΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ09-06-2023– ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ 2– ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ– ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ– ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ10-06-2023– ΥΓΙΕΙΝΗ– ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ– ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΟΔ)– ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ
ΤΡΙΤΗ13-06-2023– ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ– ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ– ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ ΙΙ– ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
ΠΕΜΠΤΗ15-06-2023– ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ– ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ– ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ II (ΜΕΚ ΙΙ)– ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ16-06-2023– ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ– ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ– ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ

ΠΗΓΗ: cnn.gr

Related Articles

Back to top button