ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒΟΥΛΑ-ΒΑΡΗΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Παραλιακή: Κλειστή την Κυριακή 22/10 από τη Βάρκιζα μέχρι την Ανάβυσσο λόγω διεξαγωγής του IRONMAN® 70.3®

Το τριήμερο 20 – 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η τριαθλητική διοργάνωση IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece 2023, η οποία συνδιοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά από την ΕΥ ΖΗΝ Greece και τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα ισχύσουν οι παρακάτω ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους διεξαγωγής των αγώνων:

  • Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, θα υπάρχει αντιστροφή των κυκλοφοριακών ρευμάτων στις οδούς Απόλλωνος και Λητούς και το ένα ρεύμα θα παραμείνει κλειστό για τη διέλευση των δρομέων. Θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο άλλο ρεύμα με τη συμβολή της τροχαίας. Η είσοδος στη χερσόνησο θα γίνεται από την Οδό Απόλλωνος και η διαφυγή θα γίνεται μέσω των Οδών Λητούς & Λεωφόρου Καβουρίου. Οι παραπάνω ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 17:45 έως τις 19:00.
  • Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ο δρόμος από τη Βάρκιζα μέχρι την Ανάβυσσο, συνολικού μήκους 22 χιλιομέτρων, θα παραμείνει κλειστός από τις 07:00 μέχρι και τις 14:00, και για τις δυο κατευθύνσεις του δρόμου (από και προς την Ανάβυσσο). Ο δρόμος μήκους 5 χιλιομέτρων, ο οποίος ξεκινάει από τη Βάρκιζα μέχρι τη Βουλιαγμένη (από Λιμανάκια) θα παραμείνει κλειστός από τις 09:00 μέχρι και τις 17:00, και για τις δυο κατευθύνσεις του δρόμου (από και προς τη Λίμνη Βουλιαγμένης).

ΠΗΓΗ: noupou.gr

Related Articles

Back to top button