ΑΛΙΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ποσειδώνος: Εργασίες βελτίωσης της ασφάλτου για μια εβδομάδα από την Περιφέρεια

Ξεκίνησαν οι εργασίες βελτίωσης της ασφάλτου στην λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά- Για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας οι εργασίες θα εκτελούνται τις νυχτερινές ώρες.

Ολοκληρώνονται από την Περιφέρεια Αττικής τα έργα βελτίωσης του ασφαλτοτάπητα στο τελευταίο τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο. Ειδικότερα, ξεκίνησαν οι τελευταίες σχετικές εργασίες από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά.

Για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας οι εργασίες θα εκτελούνται τις νυχτερινές ώρες από τις 22:00 έως και τις 05:30 το πρωί και αναμένεται να διαρκέσουν μία εβδομάδα. Στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού της διοίκησης της Περιφέρειας για την οδική ασφάλεια, με την ολοκλήρωση του τμήματος της Ποσειδώνος, από την λεωφόρο Καλαμακίου μέχρι τη λεωφόρο Αλίμου, ολοκληρώνεται ο οδικός άξονας με εργασίες συντήρησης σε όλα τα στοιχεία του. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, η Παραλιακή λεωφόρος από το Φάληρο μέχρι και τη Βάρκιζα παρέχει πλέον νέο αντιολισθηρό και υψηλής ποιότητας ασφαλτοτάπητα, νέα φωτιστικά led για ασφαλέστερη οδήγηση κατά τις νυχτερινές ώρες, σύγχρονους led φωτεινούς σηματοδότες, καλοπισμό του πρασίνου στις κεντρικές νησίδες και ευδιάκριτη οριζόντια και κάθετη σήμανση.

Η παραλιακή Λεωφόρος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της προτεραιοποίησης της Περιφέρειας για τη βελτίωση του οδικού δικτύου, βάση της ανάλυσης των δελτίων οδικών τροχαίων ατυχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Καθημερινά με πράξεις και όχι με λόγια αποδεικνύουμε πως η ασφάλεια των πολιτών είναι για εμάς αξία αδιαπραγμάτευτη. Εστιάζουμε σε παρεμβάσεις σε δρόμους υψηλής επικινδυνότητας και αξιοποιούμε σύγχρονα μέσα και εργαλεία με στόχο να απολαμβάνουν οι πολίτες της Αττικής ένα σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και τη μικρότερο δυνατόν όχληση των πολιτών».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button