ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Π.Φάληρο: Συγκέντρωση τροφής, εξοπλισμού και ειδών περιποίησης και φροντίδας για τους τετράποδα πυρόπληκτα ζώα της Ανατολικής Αττικής

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και καθώς έχουν δημιουργηθεί τεράστιες ανάγκες για τα πυρόπληκτα ζώα εξαιτίας της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική που κατέστρεψε υποδομές και καταφύγια φιλοξενίας τους, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει ότι θα συγκεντρώνει από σήμερα Τρίτη 18/7 (17.00 – 20.00) έως και την Πέμπτη 20/7 στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου τροφή, εξοπλισμό και είδη περιποίησης και φροντίδας για τους τετράποδους φίλους μας, που τόσο το έχουν ανάγκη αυτή την στιγμή.

Οι εθελοντές του Δήμου μας θα συγκεντρώνουν τις προσφορές καθημερινά (10.00 π.μ. έως 13.00 & 17.00 έως 20.00) στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος) και οι προσφορές των Δημοτών μας άμεσα θα προωθηθούν στον σταθμό πυρόπληκτων ζώων της Dogs Voice που λειτουργεί στο παλαιό λατομείο της ΛΑΤΟ στον Δήμο Γαλατσίου, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου, της ΠΕΔΑ και του Προέδρου της Γιώργου Μαρκόπουλου.

Παρακαλούμε για τη συνδρομή σας και ενδεικτικά μπορούν να προσφερθούν :

·      Γάντια

·      Σακούλες σκουπιδιών

·      Μωρομάντηλα,

·      Καθαριστικά,

·      Λεκάνες μεγάλες

·      Χαρτί κουζίνας

·      Ψυγειάκια

·      Crate

·        Λάμπες με μπαταρία

·      Σκίαστρα (πλέγμα)

·      Τire up

Επίσης όποιος επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει την εθελοντική του εργασία στον σταθμό της Dogs Voice για τις πρωινές βάρδιες (06:00 – 11:00) και τις πολύ βραδινές (23:00-04:00).

Στον σταθμό πυρόπληκτων ζώων της Dogs Voice μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 148 ζώα προερχόμενα κυρίως από καταφύγια και σπίτια που εκκενώθηκαν σε Κερατέα, Καλύβια, Λαγονήσι.

Υπεύθυνος και συντονιστής της δράσης για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου είναι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης

Related Articles

Back to top button