ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες της σπείρας που λήστευε σπίτια στα Νότια Προάστια Αττικής

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών Ελλήνων, που διέπρατταν κλοπές από οικίες ηλικιωμένων στα Νότια Προάστια Αττικής προσποιούμενοι τους υπαλλήλους παροχής ηλεκτρικής ενεργείας ή τους συντηρητές ασανσέρ και συνελήφθησαν την Τρίτη (30/5) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (Σχετικό από 31-5-2023 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τους συλληφθέντες:

ΚΑΜΠΕΡΗ Απόστολο του Αντωνίου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα την 5-5-1966 στη Λαμία,

ΚΑΜΠΕΡΗ Πάρι του Αντωνίου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα την 15-9-1985 στην Αθήνα,

ΔΙΑΜΑΝΤΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Αμαλίας, γεννηθέντα την 2-8-1992 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση και δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων, που έχουν τελεστεί από τους κατηγορούμενους σε βάρος και άλλων θυμάτων, για την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση προς τα παραπάνω εγκλήματα και για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 14:00 ώρα της 12-8-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Related Articles

Back to top button