ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο  που μας πέρασε, η δράση για παιδιά, «Μικροί παντογνώστες σε μεγάλες περιπέτειες!/ SEASON 2» που διοργάνωσε το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου υπό τον συντονισμό του  Αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Στις πλατείες και τα πάρκα, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις, τα παιδιά και οι γονείς τους συμμετείχαν στις δραστηριότητες και συγκεκριμένα στα εκπαιδευτικά εργαστήρια, παιχνίδια γνώσεων, προκλήσεις, γρίφους, δοκιμασίες, μουσικές και τραγούδια, που είχαν οργανωθεί, με πολύ φαντασία και δημιουργικότητα.

Η δράση  «Μικροί παντογνώστες σε μεγάλες περιπέτειες! / SEASON 2» πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά και τα παιδιά και οι συνοδοί τους χάρηκαν και έπαιξαν ενώ παρακολούθησαν και τα καλλιτεχνικά δρώμενα που είχαν οργανωθεί μέσα σε κλίμα χαράς, γεμάτο παιδικά χαμόγελα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαρίστησε όλες τις οικογένειες που εμπιστεύονται τα παιδιά τους για την ψυχαγωγία και εκπαίδευση τους στις πρωτοβουλίες του Δήμου, ενώ ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών  Μιχάλης Μιχαηλίδης επεσήμανε την ξεχωριστή ποιότητα και πρωτοτυπία των δράσεων.

Related Articles

Back to top button