Ν.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Συλλήψεις για ναρκωτικά στα νότια προάστια

Συνολικά η αστυνομία συνέλαβε 5 άτομα σε Βάρη, Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Πέντε άτομα, εκ των οποίων 3 άνδρες και 2 γυναίκες, συνελήφθησαν σε ειδική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για την αντιμετώπιση διακίνησης- εμπορίας ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν στον εντοπισμό των διακινητών-εμπόρων ναρκωτικών και πιστοποίησαν την δράση τους μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων, στοιχείων ατόμων και ατομικών «προφίλ».

Στην κατοχή των συλληφθέντων και σε έρευνες στα σπίτια τους στη Βάρη, στη Νέα Σμύρνη και στο Παλαιό Φάληρο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:18 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 2 κιλών και 436,7 γραμμ. , 14 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 15 κιλών και 669,8 γραμμ. , 6.352 ευρώ, 100- λίρες Αγγλίας, 20 δολάρια Η.Π.Α., 6 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, 8 κινητά τηλέφωνα, κλειδιά οικιών, πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Όπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ, οι ειδικές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών πρόκειται να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Πηγή: ieidiseis.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button