ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Βρεττάκο

Αρχές Νοεμβρίου έγινε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Βρεττάκο, προκειμένου να συζητήσουμε για τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο.

Συγκεκριμένα, συζητήσαμε για την φάση στην οποία βρίσκονται τα αντιπλημμυρικά έργα, μιλήσαμε για την επένδυση που έχει αναλάβει η εκκλησία στο green Σχιστό, για την ασφαλτόστρωση των δρόμων της πόλης, το θέμα της oil one και το εργοστάσιο ανακύκλωσης-καύσης.

 Όπως ενημερώθηκα σχετικά με τα προγράμματα ΕΣΠΑ ,το Υπουργείο Εσωτερικών( αρμόδιος κ. Πέτσας) για το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας έχει εγκριθεί μόνο το 40% των κονδυλίων .

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ευνοεί μόνο όσους είναι κομματικά προσκείμενοι στη ΝΔ, αγνοώντας επιδεικτικά τις ανάγκες των Δήμων που έχουν ουσιαστικά και άλυτα προβλήματα. 

Μετά το πέρας της εποικοδομητικής συζήτησης με τον Δήμαρχο , του επισήμανα ότι θα πάντα βρίσκομαι στην διάθεση του τόσο για τον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας όσο βέβαια γενικά για την Β Πειραιά ,ως τομεάρχης Ναυτιλίας και υποψήφιος βουλευτής στην Β Πειραιά με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also
Close
Back to top button