ΒΟΥΛΑ-ΒΑΡΗΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΜΟΥΣΙΚΗΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Συναυλία της Μπέσσυς Αργυράκη την Κυριακή 23 Ιουλίου στο Θέατρο Βέμπο

Μια μοναδική συναυλία με τη Μπέσυ Αργυράκη «ΚΟΡΜΙ ΚΙ ΑΛΑΤΙ» διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το Τμήμα Πολιτισμού, την Κυριακή 23 Ιουλίου, ώρα 21.00 στο Θέατρο Βέμπο. Η Μπέσσυ, γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, μας ταξιδεύει εκτός από τις δικές της επιτυχίες και σε άλλες απρόβλεπτες επιλογές! Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας θα είναι κοντά μας και με τους μουσικούς της υπόσχονται μια υπέροχη βραδυά.
Η Μπέσσυ με 4 υπέροχους μουσικούς θα παρουσιάσει ένα μουσικό πάρτυ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και των φίλων της, θυμίζοντας στους παλιότερους τα εκπληκτικά PARTY της γενιάς τους και στους νεότερους, τον τρόπο διασκέδασης μιας εποχής που έχει αφήσει ανεξίτηλα την υπογραφή της στον χώρο της διασκέδασης και της μουσικής.
Μαζί της ο ταλαντούχος ηθοποιός Τόλης Παπαδημητρίου που εκτός από τραγούδια που θα ερμηνεύσει με την Μπέσσυ, θα έχει και ένα δεκάλεπτο standup comedy …..γιατί το γέλιο αυτό το καλοκαίρι θα μας χρειαστεί!

Related Articles

Back to top button