ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύλληψη ενός 39χρονου για δύο διαδοχικές ληστείες σε Ελληνικό και Αργυρούπολη

Ένας 39χρονος συνελήφθη, καθώς ταυτοποιήθηκε ως ο υπεύθυνος για δύο ληστείες στις περιοχές του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Το Σάββατο 29 Απριλίου συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες ένας 39χρονος ημεδαπός για δύο διαδοχικές ληστείες στις περιοχές του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος, κινούμενος με όχημα, μετέβη αρχικά σε περίπτερο στην περιοχή του Ελληνικού, όπου με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απευθύνοντας λεκτική απειλή στον υπάλληλο, απέσπασε χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο δράσης, διέπραξε ληστεία σε βάρος υπαλλήλου περιπτέρου στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Λίγο αργότερα, περιπολούντες αστυνομικοί, κατόπιν αναζητήσεων εντόπισαν τον 39χρονο στην περιοχή της Γλυφάδας και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ληστειών.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Related Articles

Back to top button