ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Τέμπη: Η Ολομέλεια Εφετών Λάρισας θα αποφασίσει για την ανάθεση σε εφέτη ανακριτή

Την ερχόμενη Παρασκευή, (10/3) θα συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών της Λάρισας προκειμένου να αποφασίσει για το εάν θα ανατεθεί ή όχι η υπόθεση του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη σε εφέτη ανακριτή.

Τη σύγκλιση της Ολομέλειας των 21 Εφετών έχει ζητήσει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών της Λάρισας Σταμάτης Δασκαλόπουλος, κατόπιν σχετικής παραγγελίας του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα, ο ο συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας συγγενών 9 ανθρώπων, που έχασαν στη ζωή τους και 4 τραυματιών, Αλέξης Κούγιας., είχε εκφράσει την ευθεία αντίρρησή του στην αντικατάσταση των δικαστικών λειτουργών που χειρίζονται την δικογραφία την υπόθεση για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Για το λόγο αυτό σήμερα, ο κ. Κούγιαας, καταθέτει δικόγραφο ενώπιον της εισαγγελίας Εφετών Λάρισας με το οποίο δηλώνει την ευθεία αντίθεσή του ζητώντας αντί της αντικατάστασης των δικαστικών λειτουργών, τον ορισμό β΄τακτικού ανακριτή προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα η ανακριτική διαδικασία.

Τέμπη: Κούγιας κατά Ντογιάκου για τον ορισμό εφέτη ανακριτή

cnn

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button