ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την 1η Αυγούστου θα ανοίξει το One & Only Aesthesis στα Αστέρια Γλυφάδας

Μια ακόμα μεγάλη έκταση στην Αττική, στη Γλυφάδα, εκεί όπου για δεκαετίες στεγάζονταν νυχτερινά κέντρα, αλλάζει εικόνα.

Σε λίγο καιρό από τώρα και συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου, πρόκειται να ανοίξει, για δοκιμαστική λειτουργία έως και τον Οκτώβριο, το One & Only Aesthesis στα Αστέρια Γλυφάδας, με καλεσμένους της Grivalia, η οποία το κατασκευάζει.

Από τον Οκτώβριο θα λειτουργήσει κανονικά με πελάτες.

Πρόκειται για μια επένδυση 300 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 180 εκατ. αφορούν στην κατασκευή και διαθέτει 120 δωμάτια, βίλες και σουίτες για φιλοξενία 400 ατόμων.

Η εταιρεία αναφέρει ότι πρόκειται για το καλύτερο urban resorts στον κόσμο και περιμένουμε να το δούμε για να διαπιστώσουμε του λόγου το αληθές.

Πάντως, με όλες τις επενδύσεις που γίνονται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, οι υποδομές της Αττικής αναβαθμίζονται.

Εξάλλου, για τον Φεβρουάριο του 2024 προγραμματίζεται μια ακόμα επένδυση της Grivalia στη Βούλα, που θα φιλοξενεί 70-80 άτομα και θα λειτουργεί ως Members club. Στη δε Μύκονο, μια ακόμα επένδυση στη θέση Καλό Λιβάδι, θα κοστίσει 120 εκατ. ευρώ, όμως καθυστερεί για πολλούς λόγους, εξαιτίας μη καθορισμένου χωροταξικού από το ελληνικό δημόσιο και επανασχεδιασμού. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η επένδυση της Grivalia Hospitality στους Πεταλιούς, στον Ευβοϊκό κόλπο, με ένα ξενοδοχείο υπό τη διαχείριση της Six Senses.

ΠΗΓΗ: driveandtravel.gr

Related Articles

Back to top button