ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σαββατοκύριακο διοργανώνεται το χριστουγεννιάτικο bazaar του ΣΠΑΖ

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το 35ο χριστουγεννιάτικο bazaar του φιλοζωικού σωματείου ΣΠΑΖ.

Το ΣΠΑΖ έχει ως βάση του τη Γλυφάδα, όμως το έργο που προσφέρει έχει ξεφύγει από τα όρια του δήμου και είναι ένα από τα πιο γνωστά φιλοζωικά σωματεία των Νοτίων Προαστίων.

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα επισκεφτούμε το bazaar που θα πραγματοποιηθεί στο Διασχολικό Κέντρο του δήμου Γλυφάδας από τις 10:00 έως τις 17:00 ώστε να ενισχύσουμε το έργο του.

Η ανακοίνωση του ΣΠΑΖ:

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, στις 3 και 4 του μήνα, θα σας περιμένουμε στο γνώριμο και αγαπημένο πλέον Διασχολικό Κέντρο του δήμου Γλυφάδας για να δείτε πανέμορφα πράγματα και τεράστια χαμόγελα.

35ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του ΣΠΑΖ.

Θα βρείτε στον μπουφέ μας σπιτικά γλυκά και αλμυρά φτιαγμένα με πολλή-πολλή αγάπη. Θα βρείτε καφέ και τσάι, αναψυκτικά και σανγκριά.

Στους πάγκους των καλεσμένων θα βρείτε όλων των ειδών καλούδια, μοναδικά δώρα και δημιουργίες φτιαγμένα ένα ένα με αγάπη και μεράκι από τους εκλεκτούς χειροτέχνες μας.

Θα βρείτε τεράστιους πάγκους με μεταχειρισμένα είδη σε τόσο καλή κατάσταση που θα νομίζετε ότι είναι καινούρια και μάλιστα τα περισσότερα είναι! Ρούχα, βιβλία, είδη σπιτιού είναι μόνο κάποια από αυτά.

Θα βρείτε αυτή τη φανταστική γυάλα με τα αυτά τα μικρά μαγικά χαρτάκια, ω, ναι, της τόμπολας. Σχεδόν όλοι κερδίζουν αμέσως!

Θα βρείτε επίσης τα χαρτάκια για την πλούσια λαχειοφόρο μας όπου μπορείτε να κερδίσετε ταξίδια, ξενοδοχεία, γεύματα σε πανάκριβα εστιατόρια, κομμωτήρια και σπα και ένα σωρό άλλα καλά!

Έχετε κάνει τις προσφορές / δωρεές σας;

Θα βρείτε χώρους στους οποίους τα μικρά παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά μαθαίνοντας πολλά όμορφα πράγματα για τα ζώα.

Θα βρείτε τις νέες αλλά και κάποιες από τις προηγούμενες -συλλεκτικές πλέον- μπλούζες του ΣΠΑΖ καθώς και φούτερ και κούπες και θερμός!

Θα βρείτε το μοναδικό ημερολόγιο μας για το 2023, ένα ημερολόγιο έκπληξη και φέτος.

Θα βρείτε τους εθελοντές μας έτοιμους να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλέψουν και να σας εξηγήσουν τι είναι ο ΣΠΑΖ και τι κάνει εδώ και 36 χρόνια και πως μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε. Πως μπορείτε να υιοθετήσετε, να φιλοξενήσετε, να προσφέρετε.

Γιατί όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε.

Σας περιμένουμε όλους από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

Πηγή: alimosonline

FB Event https://fb.me/e/3LmSrfGaL

https://www.facebook.com/SPAZGREECE

www.spazgree.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button