ΒΟΥΛΑ-ΒΑΡΗΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΓΛΥΦΑΔΑΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Το Athines By The Sea ανοίγει ανανεωμένο για την καλοκαιρινή σεζόν

Με γήπεδα padel, τένις και μπάσκετ, χώρο παιδικής απασχόλησης, χώρο για χαλάρωση, μασάζ και εξωτερικό γυμναστήριο, εμπορικά καταστήματα και εστιατόρια – με highlight το Toro Del Mar Athens που φέρει την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης chef Richard Sandoval – το Athines By The Sea στην Α’ Πλαζ Βούλας επιστρέφει σε ανανεωμένες εγκαταστάσεις

Σε καινούργιες εγκαταστάσεις, το Athines By The Sea, ή αλλιώς η παραλία Α’ πλαζ Βούλας υποδέχεται τη θερινή σεζόν από τις 28 Απριλίου.

Στον ανανεωμένο χώρο της και σε ένα πράσινο περιβάλλον, δίπλα στο κύμα, θα υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις. Συγκεκριμένα, διαθέσιμα θα είναι τέσσερα γήπεδα padel, ένα γήπεδο τένις που, ανάλογα με τις ανάγκες, υπάρχει η δυνατότητα να μετατρέπεται σε γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ μπορεί να φιλοξενεί και πάρτι.

Θα υπάρχει επίσης γήπεδο μπάσκετ για αγώνες 2×2 και 3×3, αλλά και γήπεδο pickleball που αυτή τη στιγμή θεωρείται το next big thing στην Αμερική. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ο χώρος παιδικής απασχόλησης, αλλά και ο χώρος για μασάζ, αλλά και το εξωτερικό γυμναστήριο για calisthenics, διαθέσιμο για όλο τον χρόνο.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται και clubhouses για διαμονή-ξεκούραση των επισκεπτών/αθλητών και survivor run για εταιρικά και παιδικά πάρτι. Υπεύθυνες του project είναι η Ορθούλα Παπαδάκου και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τένις Ελένη Καγκάλου.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται και μία σειρά από καταστήματα, όπως το Moonlight Boutique (κατάστημα ρουχισμού), το Ocean Drive με καλοκαιρινά ρούχα, το Bloobox με όλα τα αγαπημένα fashion brands, το Ploes Beach Store με την επώνυμη ένδυσή του και φυσικά χώροι εστίασης όπως το εστιατόριο Toro Del Mar Athens που φέρει την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης chef Richard Sandoval, το DOT Beach Vibes Bar Restaurant και το στούντιο περιποίησης νυχιών Fairynails.

Περισσότερες πληροφορίες:
Λεωφόρος Αλκυονίδων 4, Βούλα
Τηλ.: 2108954593
athines-by-the-sea.gr

Related Articles

Back to top button