ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις 21 Μαΐου

Σίγουρος για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εμφανίζεται ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, υποψήφιος στην τιμητική τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αυγή και τον Ιάσονα Σχινά, αναφέρει πως «ο κύριος στόχος της αριστερής προοδευτικής διακυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 21 Μαΐου, θα είναι να ανατάξει την ελληνική κοινωνία από την λαίλαπα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που την έχει οδηγήσει σε μια ακραία φτωχοποίηση».

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα επισημαίνει πως «το πρόγραμμα των 11 σημείων που έχουμε παρουσιάσει στον ελληνικό λαό, μπορεί να αποτελέσει την βάση για μια συζήτηση με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις, προκειμένου να αναζητηθεί ο διάδρομος που θα μας οδηγήσει σε μια συμφωνία για μια προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας».

Ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μεταξύ άλλων απάντησε πως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως «διαχρονικά τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποεκτιμώνται» και συμπλήρωσε πως «εμείς πιστεύουμε σθεναρά ότι την επομένη των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα είναι το πρώτο κόμμα, και αυτό το διαπιστώνουμε από τις εκδηλώσεις του κόσμου που αγκαλιάζει τον πρόεδρο μας Αλέξη Τσίπρα και όλα τα στελέχη μας σε όλα τα μέρη που έχουν βρεθεί».

newsbeast

Related Articles

Back to top button