ΑΛΙΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΝ.ΠΡΟΑΣΤΙΑ

4ο ACCS – Άλιμος: Πλημμύρισε από κόσμο o παραλιακός πεζόδρομος που θαύμασε αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως, σήμερα, από τη μία το μεσημέρι, μέχρι αργά το απόγευμα, όλη η παραλία του Αλίμου πλημμύρισε από κόσμο – πρέπει να πέρασαν από τον παραθαλάσσιο πεζόδρομο πάνω από 20.000 άνθρωποι όλων των ηλικιών – που ήλθαν από όλα σχεδόν τα μέρη της Αττικής να θαυμάσουν από κοντά αυτοκίνητα περασμένων δεκαετιών, πραγματικές “κούκλες”, συντηρημένες, λειτουργικές και καλογυαλισμένες.

Ήταν το 4ο ACCS (Alimos Classical Car Sundey 4), “Μία διαχρονική ομορφιά που έγινε θεσμός”, όπως την έχουμε χαρακτηρίσει, και που διοργανώνουν ο Δήμος Αλίμου με τον Νίκο Μαστοράκη.

“Είναι ένα υπερθέαμα και δεσμευόμαστε να το συνεχίσουμε” δήλωσε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης. Στο 4ο Alimos Classical Car Sundey έρχεται περισσότερος κόσμος από ποτέ, και έχουμε περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά. 210 σπάνια συλλεκτικά αυτοκίνητα βρίσκονται παρκαρισμένα στον παραλιακό μας πεζόδρομο ενώ από φέτος καθιερώσαμε κι έναν τομέα αφιερωμένο στην ηλεκτροκίνηση”.

Τέλος ο δήμαρχος ανήγγειλε την εκδήλωση της 11ης Ιουνίου όπου στο ίδιο μέρος θα εκτεθούν σπάνια συλλεκτικά δίτροχα για 3η χρονιά.

ΠΗΓΗ: vimaonline.gr

Related Articles

Back to top button