ΑΛΙΜΟΣΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Tράπερ και μπράβοι στην παραλία: Oργή Κονδύλη για την “καντίνα – club”

Για προκλητική και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά επιχειρηματία που έχει μετατρέψει αυθαίρετα καντίνα στη παραλία του Αλίμου σε νυχτερινό κέντρο, κάνει λόγο ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης. Μάλιστα απόψε θα πραγματοποιηθεί συναυλία του τράπερ Snik, λίγες μόλις μέρες μετά τη συμπλοκή στα MAD VMA 2022, στην οποία συμμετείχαν και μπράβοι. Ο δήμαρχος Αλίμου καλεί την Αστυνομία να μην επιτρέψει να γίνει η παράνομη διοργάνωση. “Κανένα άλλο κατάστημα της παραλιακής μας ζώνης δεν παρουσιάζει τέτοια προκλητική και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά” λέει ο Ανδρέας Κονδύλης. Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του δημάρχου:

ΜΗΠΩΣ… ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΟΥΝ;;

Η γνωστή καντίνα, που συνεχίζει και παρανομεί προκλητικά, έχοντας μετατραπεί αυθαίρετα σε νυχτερινό κέντρο, δεν ντρέπεται να διαφημίζει ότι θα ξαναπαρανομήσει την Τετάρτη, διοργανώνοντας συναυλία, χωρίς τις νόμιμες άδειες.

Ναι, σωστά διαβάζετε: συναυλία στην καντίνα! Χωρίς καμία άδεια!

Θα φέρουν μάλιστα τον Σνικ, τον γνωστό τράπερ που πριν λίγες μέρες έπαιξε ξύλο στα Mad Video Music Awards. Ένα πρόσωπο που έχει συγκεντρώσει την αποδοκιμασία σύσσωμου του καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας.

Ελπίζω βέβαια οι Αστυνομικές αρχές να μην επιτρέψουν να γίνει η παράνομη διοργάνωση και να οδηγήσουν στο αυτόφωρο όλους τους διοργανωτές του “event”.

Όσο για την Δημοτική Αρχή, καταγράφει τις παραβάσεις και έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για την επιβολή των νόμιμων κυρώσεων στην παράνομη καντίνα-κέντρο διασκέδασης.

Ψάχνεις εφημερεύοντα νοσοκομεία στα νότια;
Οφείλω, με την ευκαιρία, να επισημάνω ότι κανένα άλλο κατάστημα της παραλιακής μας ζώνης δεν παρουσιάζει τέτοια προκλητική και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά. Αντιθέτως μάλιστα, τα περισσότερα καταστήματα έχουν κάνει ηχομονώσεις στις εγκαταστάσεις τους και καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να συμμορφωθούν πλήρως με τις διατάξεις των νόμων και τις αποφάσεις του Δήμου.

Δείτε την ανάρτηση – καταγγελία του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη για την παραλιακή καντίνα του Αλίμου που έχει μεταμορφωθεί σε Club και έχει επεκταθεί παράνομα με αυθαίρετες κατασκευές πάνω στον αιγιαλό. “Έχουμε ζητήσει εγγράφως από την Κτηματική Υπηρεσία να διενεργήσει αυτοψία και να επιβάλλει κυρώσεις, αλλά δεν τους έχουμε δει μέχρι τώρα να έρχονται… Γιατί άραγε;” αναρωτιέται ο δήμαρχος Δείτε αναλυτικά:

ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ CLUB ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑΣ
Παρά τις ομόφωνες Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, παρά την συμμόρφωση του συνόλου σχεδόν των καταστημάτων της παραλιακής ζώνης με τους κανόνες που η Δημοτική Αρχή έθεσε, ορισμένοι (ελάχιστοι ευτυχώς) εξακολουθούν και παρανομούν ασύστολα, γράφοντας τους πάντες στα παλιά τους τα παπούτσια.

Το βίντεο είναι από τα social media με τα χθεσινά “κατορθώματα” παραλιακής καντίνας, την οποία ο επιχειρηματίας αποφάσισε να μετατρέψει παράνομα σε νυχτερινό κέντρο, χωρίς να έχει καμία απολύτως προδιαγραφή και χωρίς καμία άδεια.
Πιο συγκεκριμένα:

Η καντίνα έχει επεκταθεί παράνομα με αυθαίρετες κατασκευές σε εκατοντάδες τετραγωνικα μέτρα, πάνω στον αιγιαλό. Έχουμε ζητήσει εγγράφως από την Κτηματική Υπηρεσία να διενεργήσει αυτοψία και να επιβάλλει κυρώσεις, αλλά δεν τους έχουμε δει μέχρι τώρα να έρχονται… Γιατί άραγε;
Η καντίνα έχει διοργανώσει ζωντανή παράσταση, χωρίς άδεια από τον Δήμο. Δηλαδή παράνομα.
Η καντίνα παίζει μουσική μετά τις 11 μ.μ., χωρίς να επιτρέπεται και χωρίς να έχει άδεια από τον Δήμο. Δηλαδή παράνομα.
Η αρμόδια επιτροπή του Δήμου που περασε και έκανε αυτοψία στο κατάστημα, γνωμοδότησε να μην δοθεί άδεια για μουσικη μετά τις 11 μ.μ., καθώς ο χώρος είναι ανοιχτός απο παντού και ο επιχειρηματίας δεν έχει υλοποιήσει την μελέτη ηχομόνωσης που έχει καταθέσει στον Δήμο. Δηλαδή, μας κοροϊδεύει με πρωτόγνωρη προκλητικότητα.
Παρόλο που δεν διαθέτει καμία νόμιμη άδεια, παρόλο που ήδη έχει εκδοθεί απόφαση για σφράγιση του χώρου από την Αστυνομία, η συγκεκριμένη επιχείρηση γράφει τους πάντες στα παλαιότερα των υποδημάτων της και λειτουργεί κατά τρόπο πολλαπλά παράνομο και προκλητικό, την ώρα που σχεδόν όλα τα καταστήματα της παραλίας φροντίζουν να συμμορφώνονται με τον Νομο και τις αποφάσεις του Δήμου.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα της πλήρους σφράγισης του καταστήματος αυτού.
Όμως σε μία φυσιολογική χώρα, θα είχε ήδη επέμβει ο εισαγγελέας για την σωρεία των παρανομιών που τελούνται, την ώρα που πολλές αρμόδιες υπηρεσίες “σφυρίζουν αδιάφορα”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button